Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel ons

023 22 000 56

Spouwmuurisolatie

Duurzaam, comfortabel en rendabel

Spouwmuurisolatie is een van de verstandigste keuzes die u voor uw woning kunt maken. Het verhoogt direct de waarde van uw huis, vermindert uw energierekening en verbetert uw wooncomfort aanzienlijk. Vertrouw op de expertise van onze vakmensen voor een zorgeloze isolatie van start tot finish. Wij bieden gratis, vrijblijvend advies, realiseren de isolatie binnen één dag en geven u een garantie van maar liefst 10 jaar.

Supersnelle service

Binnen één dag geïsoleerd

Lagere energiekosten

Bespaar jaarlijks honderden euro's

Verhoogde woningwaarde

Verhoog de waarde van uw woning

Wat is spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een doeltreffende manier om de energie-efficiëntie van uw woning te verbeteren. Het betreft het isoleren van de spouw, de ruimte tussen twee muurlagen van een gebouw of woning. Een slimme keuze voor het verlagen van uw energiekosten en tegelijkertijd het comfort in huis te verhogen.

Het belang van spouwmuurisolatie

Een goed geïsoleerde woning is essentieel voor een comfortabel en energiezuinig thuis. Spouwmuurisolatie minimaliseert warmteverlies in de winter en houdt uw huis koel in de zomer. Dit resulteert in een aangenamere leefomgeving en lagere energierekeningen.

Verschillende soorten spouwmuurisolatie

Er is een diversiteit aan materialen beschikbaar voor spouwisolatie, waaronder glaswol, steenwol, EPS-parels en PUR-schuim. Elk type heeft specifieke voordelen, zoals geluidsisolatie of brandveiligheid. Afhankelijk van de behoeften van uw woning en uw budget maken we de beste keuze. Lees meer over de verschillende soorten spouwmuurisolatie.

Voordelen van spouwmuurisolatie

Energiekosten besparen

Spouwisolatie zorgt voor aanzienlijke verlaging van stookkosten. Het biedt een hoger rendement dan andere isolatiemethoden, waardoor uw energierekening lager uitvalt.

Geluidsreductie

Deze isolatie vermindert geluidsoverlast van buiten effectief. Het is ideaal voor huizen in lawaaiige omgevingen, en zorgt voor een rustiger en stiller thuis.

Verhoogd wooncomfort

Spouwmuurisolatie zorgt voor een verwarmde en vochtvrije woning. Het biedt comfort door warmte vast te houden in de winter en te koelen in de zomer.

verhoogde woningwaarde

Huizen met spouwmuurisolatie hebben doorgaans een hogere marktwaarde. Het verbetert het energielabel, waardoor uw woning aantrekkelijker wordt voor kopers.

Kleine ingreep, grote winst

De installatie van spouwmuurisolatie is snel en veroorzaakt minimale overlast. Deze kleine aanpassing leidt tot grote besparingen op uw energiekosten.

Hoe werkt spouwmuurisolatie?

Spouwmuurisolatie vereist precisie en deskundigheid. Het is een proces dat verder gaat dan het simpelweg vullen van de ruimte tussen de muren. Spouwmuren, bestaande uit een binnen- en buitenmuur met daartussen een lege ruimte – de spouw – zijn vaak verantwoordelijk voor significant warmteverlies. Onze oplossing? Het vullen van deze spouw met hoogwaardige isolatiematerialen zoals glaswol, EPS-parels en PUR-schuim. Deze materialen zijn niet alleen uitstekend in het vasthouden van warmte, maar beschermen ook tegen vocht, waardoor ze ideaal zijn voor zowel nieuwe constructies als het achteraf isoleren van bestaande gebouwen.

UITVOERING VAN DE SPOUWISOLATIE

Onze aanpak voor het isoleren van uw spouwmuur is zowel effectief als efficiënt. We boren zorgvuldig kleine gaten in de buitenmuur en gebruiken deze om het isolatiemateriaal in de spouw te blazen of te spuiten. Na het aanbrengen wordt elke opening netjes afgedicht, waardoor de esthetiek van uw gebouw behouden blijft. Deze investering in spouwmuurisolatie resulteert niet alleen in aanzienlijk lagere energierekeningen, maar verbetert ook het comfort binnen uw gebouw en draagt bij aan een duurzamere wereld door de CO2-uitstoot te verlagen.

Hoe lang duurt spouwmuurisolatie?

De duur van spouwmuurisolatie is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van uw woning en het gekozen isolatiemateriaal. Gemiddeld is een spouwmuur binnen één dag geïsoleerd.

In 4 stappen uw spouwmuur laten isoleren

Gratis adviesgesprek

Onze specialist komt vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en alvast uw spouwmuur te inspecteren.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte op maat, waarin wij alle werkzaamheden en kosten netjes op een rijtje zetten

Isoleren binnen 1 dag

Na akkoord komen we binnen 1 dag uw spouwmuren isoleren met het beste isolatiemateriaal voor uw gevel.

minder energieverlies

Uw gevel wordt mooi afgewerkt en u begint direct met energie besparen. U krijgt 15 jaar garantie op ons vakwerk.

Betaalbare Isolatieoplossingen voor uw spouwmuur

Isolatie Company maakt het isoleren van uw woning financieel aantrekkelijker. Met subsidies en onze speciale aanbiedingen wordt spouwmuurisolatie een bereikbare investering voor iedereen.

Subsidie spouw isolatie

De overheid ondersteunt woningisolatie met subsidies en regelingen, die een belangrijk deel van uw investering kunnen dekken. Dit zorgt ervoor dat uw spouwmuurisolatie project sneller winstgevend wordt. Lees meer over de spouwmuurisolatie subsidie. Benieuwd of u in aanmerking komt voor deze subsidie? Neem gerust contact met ons op.

Buurtkorting op spouwmuurisolatie

Bij Isolatie Company belonen we samenwerking in de buurt. Als u en uw buren of andere bewoners in dezelfde straat kiezen voor spouwmuurisolatie, bieden wij aantrekkelijke kortingen. Dit betekent dat u niet alleen bijdraagt aan een duurzamere buurt, maar ook nog eens extra bespaart op uw isolatiekosten.

Wat kost spouwmuurisolatie?

De spouwmuurisolatie kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van uw woning en het type isolatiemateriaal. Bij Isolatie Company streven we ernaar om u de meest kosteneffectieve oplossingen aan te bieden.

Reviews van onze klanten

Gratis adviesgesprek voor de isolatie van uw spouwmuren

Heeft u interesse in het laten isoleren van uw spouwmuren? Aarzel dan niet en vraag direct gratis een adviesgesprek aan. Wij komen met plezier bij u thuis om uw wensen door te nemen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw spouw. U ontvangt gratis en vrijblijvend een offerte om ook uw spouwmuur binnen 1 dag perfect te isoleren.

Kies voor kwaliteit en service bij Isolatie Company

Bij Isolatie Company staat uitstekende service voorop. Wij zetten ons volledig in om elk isolatieproject perfect uit te voeren, zonder hoge kosten. Dankzij onze efficiënte werkwijze en slimme inkoop bieden wij scherpe prijzen zonder in te leveren op kwaliteit.

Ervaren experts, betaalbare oplossingen

Onze ervaren professionals zijn gespecialiseerd in spouwmuurisolatie en zorgen voor een nette en efficiënte installatie. Door eigen productie en slimme inkoopmethoden garanderen we een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en daarom bieden wij uitgebreide garanties en een klantgerichte service. Kies voor Isolatie Company: waar kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand gaan.

Gratis adviesgesprek

Benieuwd hoe ook jij optimaal kunt profiteren van isolatie? Eén van onze adviseurs komt graag bij je langs voor vrijblijvend gratis advies en offerte. Samen kijken we naar een optimaal isolatieplan en een zo hoog mogelijk rendement van de isolatiemaatregelen.