Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel ons

023 22 000 56

Bodemisolatie

Duurzaam, comfortabel en rendabel

Bodemisolatie is een van de verstandigste keuzes die u voor uw woning kunt maken. Het verhoogt direct de waarde van uw huis, vermindert uw energierekening en verbetert uw wooncomfort aanzienlijk. Vertrouw op de expertise van onze vakmensen voor een zorgeloze isolatie van start tot finish. Wij bieden gratis, vrijblijvend advies, realiseren de isolatie binnen één dag en geven u een garantie van maar liefst 10 jaar.

Supersnelle service

Binnen één dag geïsoleerd

Lagere energiekosten

Bespaar jaarlijks honderden euro's

Verhoogde woningwaarde

Verhoog de waarde van uw woning

WAT IS BODEMISOLATIE?

Bodemisolatie is een effectieve methode om de vloer van uw woning of gebouw te isoleren, met name bij panden met een kruipruimte. Deze vorm van isolatie houdt in dat isolerend materiaal, zoals EPS-parels, isolatiechips, schuim of glaswol, wordt aangebracht op de bodem van de kruipruimte. Deze laag vormt een barrière die voorkomt dat kou en vocht vanuit de grond in uw woning trekken. Daarnaast helpt bodemisolatie bij het verminderen van warmteverlies via de vloer, wat leidt tot een verhoogd wooncomfort en een lagere energierekening.

Het belang van uw bodem isoleren

Het isoleren van de bodem van uw woning is cruciaal voor zowel comfort als energie-efficiëntie. Ten eerste verhoogt uw bodem isoleren de temperatuur van de vloer, wat leidt tot een aangenamer gevoel in huis, vooral tijdens de koudere maanden. Dit kan een significant verschil maken in hoe uw woning aanvoelt. Daarnaast draagt bodemisolatie bij aan een gezonder binnenklimaat door vocht- en schimmelproblemen te verminderen, aangezien het vocht vanuit de grond niet langer de woning kan binnendringen.

Bovendien is uw bodem isoleren een slimme investering voor uw portemonnee en het milieu. Door het verminderen van warmteverlies bespaart u op uw energiekosten. Ook draagt het bij aan het verminderen van uw ecologische voetafdruk door het verminderen van het energieverbruik. Met uw bodem isoleren zorgt u voor een comfortabel, gezond, en energie-efficiënt thuis.

Voordelen van uw bodem isoleren

Energiekosten besparen

Uw bodem isoleren vermindert warmteverlies in de winter en warmteopname in de zomer. Dit leidt tot een aanzienlijke daling in uw energieverbruik en dus lagere energierekeningen.

Verhoogde woningwaarde

Huizen met bodemisolatie zijn vaak meer waard en aantrekkelijker voor kopers, vanwege de energie-efficiëntie en het verhoogde wooncomfort.

Vocht- en schimmelbestrijding

Isolatie op de bodem kan helpen vochtproblemen te verminderen, wat essentieel is om schimmelgroei en daarmee samenhangende gezondheidsproblemen te voorkomen.

Kleine ingreep, grote winst

De installatie van bodemisolatie is snel en veroorzaakt minimale overlast. Deze kleine aanpassing leidt tot grote jaarlijkse besparingen op uw energiekosten.

Verhoogd wooncomfort

Een goed geïsoleerde kruipruimte helpt om de temperatuur in uw huis stabieler te houden. Dit betekent warmere vloeren in de winter en een koeler binnenklimaat in de zomer.

Duurzaamheid van de woning

Door het verminderen van vocht en temperatuurschommelingen helpt isolatie de levensduur van houten constructies en andere materialen in uw woning te verlengen.

Hoe werkt bodemisolatie in de kruipruimte?

Bodemisolatie in de kruipruimte is een proces waarbij isolatiemateriaal, zoals EPS-parels, isolatiechips, of glaswol, op de bodem van de kruipruimte onder uw huis wordt aangebracht. Deze vorm van isolatie richt zich op het voorkomen van kou en vocht vanuit de grond, waardoor de warmte beter in uw huis blijft. Het is een effectieve manier om energieverlies tegen te gaan en het binnenklimaat van uw woning aanzienlijk te verbeteren.

Bodem kruipruimte isoleren

Bodemisolatie in de kruipruimte is bijzonder effectief voor huizen met een toegankelijke kruipruimte. Het isolatiemateriaal wordt gelijkmatig over de bodem verspreid, waardoor een isolerende laag ontstaat die de opstijgende kou en vocht blokkeert. Bodemisolatie kruipruimte is vooral nuttig in huizen waar vloerisolatie niet mogelijk of praktisch is, en biedt een snelle en kosteneffectieve oplossing voor het verbeteren van de energieprestaties van uw huis.

Bodemisolatie of vloerisolatie?

Wat is het verschil?
Hoewel zowel bodemisolatie als vloerisolatie gericht zijn op het verbeteren van de thermische efficiëntie van uw huis, verschillen ze in toepassing en effect. Vloerisolatie houdt in dat isolatiemateriaal direct aan de onderkant van uw vloer wordt aangebracht. Deze manier van kruipruimte isolatie is ideaal voor maximale warmtebehoud.  Bodemisolatie daarentegen wordt toegepast op de bodem van de kruipruimte en is effectiever in het voorkomen van vocht en het verbeteren van de algemene luchtkwaliteit in huis.

De Nadelen van bodemisolatie

Hoewel bodemisolatie veel voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen om rekening mee te houden. Het kan minder effectief zijn in extreem vochtige kruipruimtes en vereist een toegankelijke kruipruimte voor installatie. Daarnaast kan het isolatiemateriaal in sommige gevallen verschuiven of verzakken, wat de effectiviteit kan verminderen. We beoordelen uw specifieke situatie grondig en adviseren over de beste isolatieoplossingen, rekening houdend met de unieke eigenschappen van uw woning. Ons team zet zich in om eventuele bodemisolatie nadelen te minimaliseren en te zorgen voor een optimale isolatie prestatie.

In 4 stappen uw bodem laten isoleren

Gratis adviesgesprek

Onze specialist komt vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en alvast uw kruipruimte te inspecteren.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte op maat, waarin wij alle werkzaamheden en kosten netjes op een rijtje zetten

Isoleren binnen 1 dag

Na akkoord komen we binnen 1 dag uw bodem isoleren met het beste isolatiemateriaal voor uw woning.

minder energieverlies

Uw vloer wordt mooi afgewerkt en u begint direct met energie besparen. U krijgt 10 jaar garantie op ons vakwerk.

Betaalbare oplossingen voor bodemisolatie kruipruimte

Investeren in bodemisolatie voor uw kruipruimte hoeft niet duur te zijn. Bij Isolatie Company begrijpen we het belang van kostenefficiëntie en bieden we betaalbare oplossingen om uw woning energiezuiniger te maken. We bieden verschillende financieringsopties en helpen u met het vinden van subsidies en kortingen, zodat u kunt profiteren van de voordelen van bodemisolatie zonder uw budget te overschrijden.

Subsidie voor bodemisolatie

Ontdek de mogelijkheden van subsidies voor bodemisolatie en verlaag uw investeringskosten. Veel lokale en nationale overheden bieden financiële ondersteuning om woningisolatie te stimuleren. Wij helpen u graag met het navigeren door de beschikbare subsidieopties, zodat u optimaal kunt profiteren van overheidsinitiatieven om uw huis energiezuiniger te maken.

Buurtkorting op bodemisolatie

Profiteer van onze buurtkorting wanneer meerdere huishoudens in dezelfde omgeving kiezen voor bodemisolatie of bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Deze gezamenlijke aanpak is niet alleen voordelig voor uw portemonnee, maar bevordert ook de duurzaamheid binnen uw gemeenschap. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe u en uw buren samen kunnen besparen.

Wat kost bodemisolatie?

De kosten van kruipruimte isolatie of bodemisolatie variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de kruipruimte en het gekozen isolatiemateriaal. Wij bieden u transparante prijsinformatie en op maat gemaakte offertes. Ons doel is om u een duidelijk beeld te geven van de investering, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over uw bodemisolatie kruipruimte.

Reviews van onze klanten

Gratis adviesgesprek voor de isolatie van uw bodem

Heeft u interesse in het laten isoleren van uw bodem? Aarzel dan niet en vraag direct gratis een adviesgesprek aan. Wij komen met plezier bij u thuis om uw wensen door te nemen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bodem en kruipruimte. U ontvangt dan gratis en vrijblijvend een offerte om uw kruipruimte binnen 1 dag perfect te isoleren.

Kies voor topkwaliteit en uitstekende service bij Isolatie Company

Bij Isolatie Company zetten we ons in voor het leveren van hoogwaardige bodemisolatie, een essentiële stap naar een comfortabel en energiezuinig thuis. Ons team van ervaren professionals is gespecialiseerd in het bieden van de beste bodemisolatieoplossingen, waarbij we gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige materialen en de meest effectieve technieken. Kies voor Isolatie Company als uw vertrouwde partner voor al uw bodemisolatiebehoeften.

Deskundige bodemisolatie experts bieden betaalbare oplossingen

Onze deskundige specialisten in bodemisolatie kruipruimte combineren vakbekwaamheid met betaalbare oplossingen. Bij Isolatie Company begrijpen we dat elke woning zijn eigen specifieke eisen heeft, en daarom bieden we op maat gemaakte isolatieoplossingen die passen binnen uw budget. We staan klaar om u van professioneel advies en uitmuntende service te voorzien, zodat u kunt genieten van de voordelen van professionele bodemisolatie tegen een scherpe prijs. Voor een kosteneffectieve en kwalitatief uitmuntende bodemisolatie kiest u voor Isolatie Company.

Gratis adviesgesprek

Benieuwd hoe ook jij optimaal kunt profiteren van isolatie? Eén van onze adviseurs komt graag bij je langs voor vrijblijvend gratis advies en offerte. Samen kijken we naar een optimaal isolatieplan en een zo hoog mogelijk rendement van de isolatiemaatregelen.