Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel ons

023 22 000 56

Kruipruimte Isoleren met PUR: De voor- en nadelen

Duurzaam, comfortabel en rendabel

Waarom kiezen voor kruipruimte isoleren met PUR?

Bent u op zoek naar manieren om uw huis energiezuiniger te maken, uw wooncomfort te verhogen en tegelijkertijd uw energierekening te verlagen? Uw kruipruimte isoleren met PUR is dan een uitstekende keuze. PUR staat bekend om zijn goede isolerende eigenschappen, waardoor het een populaire keuze is onder huiseigenaren. Het kiezen voor PUR isolatie kan een enorme impact hebben op de temperatuurregeling binnen uw woning, door de warmte in de winter binnen te houden en in de zomer buiten. Daarnaast helpt het bij het voorkomen van vochtproblemen, een veelvoorkomend probleem in kruipruimtes. Door te kiezen voor PUR, investeert u in de duurzaamheid en het comfort van uw huis.

Voordelen van uw kruipruimte isoleren met pur

Energiekosten besparen

Uw kruipruimte isoleren met pur zorgt voor aanzienlijke verlaging van stookkosten. Het biedt een hoger rendement dan andere isolatiemethoden, waardoor uw energierekening lager uitvalt.

Geluidsreductie

Deze isolatie vermindert geluidsoverlast van buiten effectief. Het is ideaal voor huizen in lawaaiige omgevingen, en zorgt voor een rustiger en stiller thuis.

Verhoogd wooncomfort

Vloerisolatie zorgt voor een verwarmde en vochtvrije woning. Het biedt comfort door warmte vast te houden in de winter en te koelen in de zomer.

verhoogde woningwaarde

Huizen met de beste vloerisolatie hebben doorgaans een hogere marktwaarde. Het verbetert het energielabel, waardoor uw woning aantrekkelijker wordt voor kopers.

Kleine ingreep, grote winst

De installatie van vloerisolatie is snel en veroorzaakt minimale overlast. Deze kleine aanpassing leidt tot grote besparingen op uw energiekosten.

De voordelen van PUR isolatie in de kruipruimte

Het isoleren van uw kruipruimte met PUR biedt verschillende voordelen die zowel uw wooncomfort als uw portemonnee ten goede komen:

  • Uitstekende isolatiewaarde: PUR-schuim heeft een van de hoogste isolatiewaarden onder isolatiematerialen, wat betekent dat het uitstekend is in het behouden van warmte in de winter en het buiten houden van hitte in de zomer. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op uw energierekening.
  • Vochtwerend: Een van de grootste problemen in kruipruimtes is vocht. PUR isolatie is waterafstotend, wat helpt om uw kruipruimte droog te houden en het risico op schimmel en rot te verminderen.
  • Duurzaamheid: PUR is zeer duurzaam en gaat lang mee. Het behoudt zijn vorm en isolatiewaarde over de tijd, waardoor het een langetermijnoplossing is voor uw isolatie behoeften.
  • Luchtdicht: Doordat PUR-schuim naadloos aansluit, worden kieren en spleten effectief afgedicht. Dit helpt niet alleen bij het isoleren maar ook bij het luchtdicht maken van uw huis, wat nog meer energie bespaart.
  • Snel en efficiënt aan te brengen: PUR-schuim wordt ter plaatse gespoten, waardoor het snel en efficiënt aangebracht kan worden, zelfs in kruipruimtes die moeilijk bereikbaar zijn.

 

Deze voordelen maken PUR tot een uitstekende keuze voor het isoleren van uw kruipruimte, wat bijdraagt aan een duurzamer, comfortabeler en energiezuiniger huis.

In 4 stappen uw vloer laten isoleren met pur

Gratis adviesgesprek

Onze specialist komt vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en alvast uw vloer en kruipruimte te inspecteren.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte op maat, waarin wij alle werkzaamheden en kosten netjes op een rijtje zetten

Isoleren binnen 1 dag

Na akkoord komen we binnen 1 dag uw vloer isoleren met het beste isolatiemateriaal voor uw vloer.

minder energieverlies

Uw vloer wordt mooi afgewerkt en u begint direct met energie besparen. U krijgt 10 jaar garantie op ons vakwerk.

Wat is PUR precies voor isolatiemateriaal?


PUR is een veelzijdig isolatiemateriaal dat bekend staat om zijn uitstekende isolerende eigenschappen. PUR wordt gemaakt door de reactie tussen een polyol en een isocyanaat, wat resulteert in een hard of zacht schuim, afhankelijk van de gebruikte formule. Voor de isolatie van kruipruimtes wordt meestal hard schuim gebruikt vanwege zijn hoge dichtheid en uitstekende isolatiewaarden.

Het bijzondere aan PUR is dat het ter plaatse wordt gespoten, waardoor het zich uitbreidt en uithardt tot een stevige schuimlaag die perfect aansluit op de ondergrond. Dit maakt het mogelijk om een naadloze, isolerende laag te creëren die geen kieren of spleten achterlaat. Het schuim hecht zich aan vrijwel elk materiaal, waardoor het een ideale oplossing is voor de complexe en vaak onregelmatige structuren van kruipruimtes.

Een van de grootste voordelen van PUR is de hoge isolatiewaarde, waardoor het een zeer efficiënte manier is om energieverlies tegen te gaan. Daarnaast biedt het uitstekende bescherming tegen vocht, wat cruciaal is in de vochtige omgeving van een kruipruimte. De waterafstotende eigenschappen van PUR helpen om vocht en de daarmee gepaard gaande problemen zoals schimmel en houtrot te voorkomen.

PUR isolatie kruipruimte: Waar moet u op letten?

Wanneer u besluit uw kruipruimte te isoleren met PUR, zijn er enkele belangrijke overwegingen om het beste resultaat te garanderen. Een succesvolle PUR isolatie begint met de toegankelijkheid en de hoogte van uw kruipruimte. In het beste geval heeft uw kruipruimte een minimale hoogte van 60 cm, wat niet alleen de toegankelijkheid voor onze installateurs verbetert maar ook zorgt voor een efficiënte en gelijkmatige aanbrenging van het isolatiemateriaal.

Voordat het PUR-schuim aangebracht wordt, moet de kruipruimte netjes opgeruimd zijn. Eventuele rommel, zoals puin of oude materialen, moet weggehaald worden. Ook is het belangrijk dat de ruimte droog is. Zo hecht het schuim beter en wordt het eindresultaat beter. Goede ventilatie in de kruipruimte is ook essentieel, vooral na de isolatie. Dit helpt om vochtproblemen te voorkomen en zorgt ervoor dat de lucht in uw huis gezond blijft.

Reviews van onze klanten

Gratis adviesgesprek voor de isolatie van uw vloer en kruipruimte met pur

Heeft u interesse in het laten isoleren van uw vloer of kruipruimte met PUR? Aarzel dan niet en vraag direct gratis een adviesgesprek aan. Wij komen met plezier bij u thuis om uw wensen door te nemen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw vloer. U ontvangt gratis en vrijblijvend een offerte om ook uw vloer binnen 1 dag perfect te isoleren.

Hoe isoleren wij de kruipruimte met PUR?

Uw kruipruimte isoleren met PUR is een proces dat precisie en vakmanschap vereist om ervoor te zorgen dat uw huis optimaal geïsoleerd wordt. Het PUR-schuim wordt ter plaatse aangebracht. Onze installateurs gebruiken speciale apparatuur om het vloeibare schuim gelijkmatig over de ondergrond van uw kruipruimte te spuiten. Het schuim zet snel uit en vormt een stevige, isolerende laag die perfect aansluit op alle hoeken en kieren. Dit zorgt niet alleen voor uitstekende isolatie maar maakt uw kruipruimte ook waterdicht en luchtdicht.

Nadat wij u kruipruimte isoleren met pur kunt u direct het verschil merken: uw huis blijft warmer in de winter en koeler in de zomer, wat bijdraagt aan een comfortabeler leefklimaat en lagere energiekosten.

Zelf kruipruimte isoleren met PUR?

Wij krijgen vaak de vraag kan ik zelf mijn kruipruimte isoleren met PUR? Hoewel het technisch mogelijk is om zelf uw kruipruimte te isoleren met PUR, raden we sterk aan om dit door een professioneel bedrijf te laten doen. Wij beschikken over de kennis, ervaring en apparatuur om de klus veilig en effectief uit te voeren. Bovendien garandeert het gebruik van een professional dat de isolatie correct wordt aangebracht, wat essentieel is voor de duurzaamheid en effectiviteit ervan. 

Supersnelle service

Binnen één dag geïsoleerd

Lagere energiekosten

Bespaar jaarlijks honderden euro's

Verhoogde woningwaarde

Verhoog de waarde van uw woning

Uw kruipruimte isoleren met PUR?

Het isoleren van uw kruipruimte met PUR biedt een uitgelezen kans om de energie-efficiëntie van uw woning aanzienlijk te verbeteren, uw wooncomfort te verhogen en op lange termijn kosten te besparen. Deze methode van isolatie staat bekend om zijn vochtwerende eigenschappen, hoge isolatiewaarde en het vermogen om een naadloze, luchtdichte laag te vormen die uw huis beschermt tegen kou en vocht. Door te kiezen voor PUR, kiest u voor een duurzame en effectieve oplossing die bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat en lagere energierekeningen.

De kosten voor het isoleren van uw kruipruimte met PUR

De kosten voor uw kruipruimte isoleren met PUR kunnen verschillen, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de kruipruimte, de bereikbaarheid, de staat van de ruimte en de dikte van de isolatielaag die aangebracht moet worden. Het is belangrijk om te onthouden dat het investeren in PUR isolatie vaak wordt gezien als een langetermijninvestering die zichzelf terugverdient door de besparing op energiekosten.

Bent u benieuwd naar de kosten voor het isoleren van uw kruipruimte? Vraag dan hier een op maat gemaakte offerte aan!

Waarom klanten kiezen voor isolatie company

Klanten kiezen voor Isolatie Company vanwege hun bewezen expertise in het aanbrengen van PUR isolatie. Met jarenlange ervaring, gebruikt Isolatie Company alleen de beste materialen, wat resulteert in duurzame en effectieve isolatie. Onze aanpak garandeert veiligheid tijdens de installatie en we bieden oplossingen op maat die perfect passen bij elke unieke situatie. Klanttevredenheid staat centraal, ondersteund door sterke garanties en betrouwbare service. Isolatie Company is daarmee de vertrouwde keuze voor huiseigenaren die hun kruipruimte willen isoleren met PUR.