Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel ons

023 22 000 56

Besparing spouwmuurisolatie, zo werkt het!

Duurzaam, comfortabel en rendabel

Besparen met spouwmuurisolatie

Het isoleren van de spouwmuren in uw huis is een slimme manier om geld te besparen. Simpel gezegd, het betekent dat u isolatiemateriaal tussen de binnen- en de buitenmuur van uw huis stopt. Dit helpt om de warmte binnen te houden tijdens de winter en buiten tijdens de zomer. Minder warmteverlies betekent dat u minder hoeft te stoken of te koelen, waardoor uw energierekening omlaag gaat. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Plus, uw huis wordt er comfortabeler van, omdat het helpt tegen koude luchtstromen en het zorgt voor een aangenamere temperatuur in huis. Dus, besparen met spouwmuurisolatie is een eenvoudige keuze voor iedereen die zijn huis aangenamer wil maken.

Hoeveel kunt u besparen met spouwmuurisolatie?

Veel mensen vragen zich af hoeveel ze kunnen besparen door hun spouwmuren te isoleren. Door uw spouwmuren te isoleren, kunt u flink besparen op uw energierekening. Maar hoeveel bespaart u nu echt? Het exacte bedrag hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van uw huis, hoe goed het al geïsoleerd is en uw huidige stookgedrag. Gemiddeld kunnen huishoudens na het isoleren van de spouwmuren elk jaar honderden euro’s besparen.

Rendement spouwmuurisolatie op de lange termijn

Op de lange termijn biedt de besparing door spouwmuurisolatie een sterk rendement op de investering. Naast de directe besparing op uw energierekening, verhoogt het ook de waarde van uw woning en verbetert het uw wooncomfort. Warmte blijft binnen tijdens de winter en buiten tijdens de zomer, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat het hele jaar door. Daarnaast speelt spouwmuurisolatie een belangrijke rol in het verduurzamen van woningen, een steeds belangrijker thema op de vastgoedmarkt.

De jaarlijkse energiebesparing kan de kosten voor het installeren van de isolatie al binnen een paar jaar terugverdienen. Dit toont het sterke rendement van spouwmuurisolatie. Bovendien blijft u daarna jaar na jaar besparen, wat het een zeer slimme investering maakt. Ook wordt uw huis meer waard en voelt het prettiger om in te leven. In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het verminderen van energieverbruik door goede spouwmuurisolatie een eenvoudige maar effectieve stap.

Hoe besparing spouwmuurisolatie berekenen?

Wilt u precies weten wat de financiële voordelen zijn van spouwmuurisolatie voor uw huis? Om de besparing door spouwmuurisolatie te berekenen, zijn er een paar dingen die u moet weten. Deze berekening hangt af van hoeveel energie u nu verbruikt en hoeveel u kunt besparen nadat uw muren zijn geïsoleerd. Dit hangt af van de grootte van uw huis, de kwaliteit van de isolatie en hoe u uw huis verwarmt of koelt.

De besparing spouwmuurisolatie per m2 berekenen

Om de besparing spouwmuurisolatie per m2 nauwkeurig te bepalen, is het belangrijk om inzicht te krijgen in het energieverbruik van uw woning vóór en na het aanbrengen van de spouwmuurisolatie. Dit geeft u een duidelijk beeld van de effectiviteit van de isolatie. Door het verschil in energieverbruik te analyseren, kunt u de directe impact van de spouwmuurisolatie op uw energierekening zien.

In 4 stappen uw muur laten isoleren

Gratis adviesgesprek

Onze specialist komt vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en alvast uw spouwmuur te inspecteren.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte op maat, waarin wij alle werkzaamheden en kosten netjes op een rijtje zetten

Isoleren binnen 1 dag

Na akkoord komen we binnen 1 dag uw muur isoleren met het beste isolatiemateriaal.

minder energieverlies

Uw muur wordt mooi afgewerkt en u begint direct met energie besparen. U krijgt 10 jaar garantie op ons vakwerk.

Maximaal besparen met efficiënte spouwmuurisolatie

Om de maximale besparing te behalen met spouwmuurisolatie, is het belangrijk om te kiezen voor hoogwaardige materialen en een professionele installatie. Efficiënte spouwmuurisolatie zorgt niet alleen voor een directe vermindering van uw energieverbruik, maar verhoogt ook het comfort in uw woning door een constante binnentemperatuur te handhaven. 

Door te investeren in kwalitatief goede spouwmuurisolatie, profiteert u van de hoogst mogelijke energiebesparing. Dit resulteert in lagere energierekeningen en draagt bij aan de duurzaamheid van uw woning. Bovendien kan efficiënte spouwmuurisolatie de levensduur van uw woning verlengen door bescherming te bieden tegen vocht en schimmel, die de structuur van uw huis kunnen aantasten.

Bij Isolatie Company hebben wij oog voor details en kunt u verzekerd zijn van de maximale besparing op uw energierekening.

Besparing spouwmuurisolatie kosten

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie in uw woning is een investering die zichzelf op termijn terugverdient door lagere energiekosten. De kosten van spouwmuurisolatie hangen af van verschillende factoren, waaronder de grootte van uw huis en het soort materiaal dat u kiest voor de isolatie. Hoewel er vooraf kosten verbonden zijn aan het isoleren van uw spouwmuren, leidt deze verbetering tot een aanzienlijke verlaging van uw energieverbruik. Dit komt doordat de isolatie helpt om de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten te houden, waardoor uw verwarmings- en koelsystemen minder hard hoeven te werken.

Spouwmuurisolatie subsidie

Overheden en lokale instanties moedigen huiseigenaren aan om hun woningen energie-efficiënter te maken door middel van subsidies en financiële tegemoetkomingen voor isolatieprojecten, waaronder spouwmuurisolatie. Deze subsidies zijn bedoeld om de initiële kosten van spouwmuurisolatie te verlagen, waardoor meer mensen gestimuleerd worden om hun huis te isoleren. Door gebruik te maken van deze subsidieprogramma’s kunt u een deel van de investering terugkrijgen, wat de terugverdientijd van uw investering aanzienlijk verkort.

Het is belangrijk om goed te onderzoeken welke subsidies er in uw regio beschikbaar zijn voor spouwmuurisolatie. Informatie hierover is vaak te vinden op websites van de overheid of uw gemeente. Deze programma’s kunnen variëren afhankelijk van waar u woont, dus het is nuttig om te controleren welke specifieke voorwaarden en criteria er gelden voor het aanvragen van subsidie.

Reviews van onze klanten

Gratis adviesgesprek voor de isolatie van uw spouwmuur

Heeft u interesse in het laten isoleren van uw spouwmuur? Aarzel dan niet en vraag direct gratis een adviesgesprek aan. Wij komen met plezier bij u thuis om uw wensen door te nemen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. U ontvangt gratis en vrijblijvend een offerte om ook uw muur binnen 1 dag perfect te isoleren.

Terugverdientijd door besparing spouwmuurisolatie

Wanneer u overweegt om in spouwmuurisolatie te investeren, is een van de meest gestelde vragen: Wat is de terugverdientijd door besparing spouwmuurisolatie? De terugverdientijd van spouwmuurisolatie is belangrijk voor veel huiseigenaren, omdat het direct invloed heeft op het besluit.

Gelukkig staat spouwmuurisolatie bekend om zijn relatief korte terugverdientijd, dankzij de aanzienlijke besparingen op energiekosten die het met zich meebrengt. De terugverdientijd van spouwmuurisolatie wordt berekend door de investeringskosten te delen door de jaarlijkse besparing op uw energierekening. Gemiddeld kunnen huiseigenaren verwachten dat hun investering in spouwmuurisolatie zich binnen 3 tot 5 jaar terugverdient.

Supersnelle service

Binnen één dag geïsoleerd

Lagere energiekosten

Bespaar jaarlijks honderden euro's

Verhoogde woningwaarde

Verhoog de waarde van uw woning

Waarom Isolatie Company inschakelen?

Bij het plannen van spouwmuurisolatie voor uw huis, is de keuze van de juiste partner cruciaal. Isolatie Company onderscheidt zich als dé expert op het gebied van spouwmuurisolatie. We gebruiken alleen de beste isolatiematerialen die beschikbaar zijn op de markt. Deze materialen zijn niet alleen effectief in het verminderen van warmteverlies, maar zijn ook duurzaam en milieuvriendelijk. Door te kiezen voor hoogwaardige materialen, zorgen we ervoor dat uw isolatie lang meegaat en bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat. Door Isolatie Company in te schakelen voor uw spouwmuurisolatie, kiest u voor een zorgeloos proces van begin tot eind.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.