Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel ons

023 22 000 56

Dakisolatie

Warm in de winter, lekker koel in de zomer

Dakisolatie zorgt voor een betere woonervaring. Daarnaast bespaart u al snel tot wel 20% op uw energierekening, waardoor u de investering al binnen 3 jaar kan terugverdienen. Isolatiecompany is uw specialist op het gebied van dakisolatie. Bij ons is vrijwel alles mogelijk bij zowel hellende als platte daken. Wij ontzorgen u hierin van A tot Z. Vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis inplannen? Neem dan direct contact op.

In 4 stappen uw dak laten isoleren

Dakisolatie met of zonder afwerking

Wij isoleren uw platte of schuine dak langs de binnenzijde, door middel van het aanbrengen van hoogwaardig geslotencellig purschuim (ecologische foam). Eventueel kunnen wij hiervoor eerst de dakafwerking weghalen. Met een spuitpistool en blaasmiddel brengen wij dit laag voor laag aan op de binnenkant van uw dak, zodat er als het ware een deken van purschuim ontstaat. Deze houdt de warmte in uw woning goed vast, en in de zomer zorgt deze ervoor dat uw woning heerlijk koel blijft. 

Het aanbrengen van isolatiemateriaal zal bij de meeste huizen minder dan een dag werk in beslag nemen. Vervolgens kunt u het dak zelf (laten) afwerken, maar u kunt dit ook door onze specialisten laten doen. Wij bieden hiervoor diverse mogelijkheden aan.

Reviews van onze klanten

Wij kunnen ook langs buiten uw dak isoleren

Is er niet voldoende ruimte om uw dak langs de binnenkant te isoleren? Of heeft uw dak eigenlijk zijn beste tijd gehad en is het ook tijd voor een nieuwe dakbedekking? In dat geval kunt u bij ons ook uw dak langs de buitenkant laten isoleren. Wij werken hiervoor samen met onze partner Dakcompany, specialist voor alle dakwerkzaamheden.

Isolatiecompany: uw specialist in dakisolatie

Het laten aanbrengen van dakisolatie is altijd een slim idee. Bij een gemiddelde woning zult u per jaar al snel 20% op uw stookkosten besparen, wat ertoe leidt dat u de investering binnen gemiddeld drie jaar terugverdient. Ook zal uw woningwaarde aanzienlijk toenemen. Daarbij profiteert u tevens van een fijn binnenklimaat. Niet alleen thermisch, maar ook akoestisch: het isolatiemateriaal houdt namelijk ook lawaai van buiten tegen.

Laat u uw dak door onze vakmensen isoleren? Dan bent u tevens gegarandeerd van:

Ook uw dak laten isoleren?

Heeft u ook interesse in meer wooncomfort, een lagere energierekening en een beter energielabel voor uw woning? Vraag dan vandaan nog gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan. Eén van onze experts komt dan bij u thuis om uw wensen te bespreken en te kijken hoe wij het beste uw dak kunnen isoleren. Graag tot snel!

Veelgestelde vragen over dakisolatie

Dakisolatie kunnen wij zowel aanbrengen bij hellende als platte daken. In principe is ieder dak geschikt voor isolatie langs de binnenkant, maar er moet uiteraard wel ruimte zijn om een laag van ongeveer 10 tot 20 cm aan te brengen. Is het niet mogelijk om uw dak langs de binnenkant te isoleren? Dan kunnen wij in samenwerking met Dakcompany uw dak ook langs de buitenkant isoleren.

Voor het isoleren van uw dak maken wij gebruiken van geslotencellig purschuim (HR-IsoSpray HFO). Dit heeft zeer goede isolerende eigenschappen en kan op zowel hellende als platte daken worden aangebracht. Omdat het vloeibaar wordt aangebracht, vormt het zich perfect naar het dak. Na het harden ontstaat zo een optimale afdichting met als resultaat de best mogelijk isolatie van uw dak.

Zeker! Dakisolatie komt – mits aangebracht door een professional – in aanmerking voor een ISDE-subsidie. U ontvangt € 30,- per m² aan dakisolatie, wat betekent dat u uw investering nog sneller terugverdient. Het aanvragen van de subsidie kan door onze factuur in te dienen op de website van RVO. Ook is het goed om te weten dat u over de arbeidskosten voor isoleren niet de gebruikelijke 21% betaalt, maar slechts 9%. En tot slot is het ook nog mogelijk om een energiebespaarlening (met extra goede voorwaarden) bij het Nationaal Warmtefonds aan te vragen.

In de meeste gevallen kunnen wij uw dak van binnenuit isoleren binnen één dag. Wilt u ook uw zolder weer netjes laten af laten werken of zijn er bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden nodig alvorens wij het isolatiemateriaal kunnen aanbrengen? Dan zullen de werkzaamheden logischerwijs wat langer in beslag nemen. Tijdens het adviesgesprek kunnen wij hier een goede indicatie voor geven.

De kosten voor dakisolatie zijn afhankelijk van diverse factoren. Onder meer de isolatiedikte, het dakoppervlak en eventueel meerwerk voor bijvoorbeeld sloop en afwerking bepalen de uiteindelijke prijs van het isoleren van het dak. Wilt u een indicatie van de kosten voor uw woning ontvangen? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek in. Wij maken dan ook direct een offerte voor u.

Dakisolatie is een investering die zichzelf binnen gemiddeld drie jaar terugverdient. Bij een gemiddelde woning bespaart u dankzij dakisolatie namelijk al snel 20% op uw energierekening. Daarnaast profiteert u van een heerlijk warme zolder in de winter, en een koeler huis in de zomer. Ook zult u merken dat u minder last heeft van geluiden van buiten, omdat het isolatiemateriaal ook uitstekende akoestische isolatie-eigenschappen heeft.